• 01.

   Ustanova Elizabeta

   Elizabeta, dom za stare i negu bolesnih je ustanova socijalne zaštite, gradjevinski izvedena po najvišim svetskim standardima u skladu sa funkcijom a namenski da omogući što bolji kvalitet pružanja odgovarajućih usluga.

  • 02.

   Okolina Ustanove

   Dom se nalazi u Višnjici, Beograd, 30m od same obale Dunava, na mirnoj i spokojnoj lokaciji a svega 6 km od samog centra grada. Prostire se na oko 1500kvm.

  • 03.

   Smeštaj u Elizabeti

   Možemo da se pohvalimo da posedujemo jedan od NAJLUKSUZNIJIH smeštaja u zemlji i samim tim želimo da Vam dočaramo koliko smo unapred brinuli o kvalitetu boravka u našoj ELIZABETI.

  • 04.

   Najstroži standardi

   Objekat je opremljen tako da zadovolji najstrožije kriterijume ustanovljenih normi i standarda uz ispunjavanje svih propisanih građevinskih i funkcionalnih normativa propisanih od nadležnog ministrastva.

  • 05.

   Sigurnost i komfor

   Dom se sastoji od 26 apartmana i to od jednokrevetnih pa do četvorokrevetnih. Kapacitet doma za stare i negu bolesnih je 61 mesto. U vidu veće bezbednosti objekat ima razvedenu hidrantnu mrežu - protivpožarni sistem i ličnu protivpožarnu službu.

  • 06.

   Vrhunska oprema

   Dom je opremljen vrhunskim bolničkim krevetima, klima uredjajem, LCD televizorima, visokofunkcionalnim kupatilima prilagodjenim osobama sa invaliditetima, nepokretnim osobama kao i ljudima sa specijalnim zahtevima u smislu nege. Dom poseduje sopstvene aparate za fizikalnu terapiju, EKG kao i Zepter lampu.

  • 07.

   Usluge u Elizabeti

   Dom poseduje prilagodjene prostorije za radnu terapiju, intenzivnu negu, profesionalne prostorije za pripremu i serviranje hrane, tu je i veliki LIFT sa mogućnošću upotrebe pri prevozu robe i ljudi.

  • 08.

   Ishrana i higijena

   U sklopu pomoćnih prostorija naglašavamo postojanje sopstvene vešernice koja je na raspolaganju da pruži maksimum u održavanju higijene korisnika doma za kompletan ugođaj boravka.

  • 09.

   Društveni život

   Tu smo da pružimo toplinu, zagrljaj, brigu ,negu, a sve u prijatnom ambijentu, za osećaj kao kod kuće, u pravom društvu, nežno zbrinuti na pravi način!

  Za dogovor oko smeštaja i naših usluga kontaktirati socijalnog radnika, radnim danima od 9-17h na telefone 011/299-30-41 i 064/659-67-31 ili nas kontaktirati putem email-a.

  Dom raspolaže sa 26 ekskluzivno opremljenih soba. Na raspolaganju su Vam dve sobe u prizemlju kao i osam soba na svakom od tri sprata (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne) od kojih svaka soba ima zasebno kupatilo, nezavisnu terasu, aircondition, roletne, interfon vezu sa sestrinskom sobom kao i telefon (lokal), LCD televizor, noćno svetlo iznad svakog kreveta, pomoćnih elemenata i drugih pratećih stvari.

  Raspolažemo sa preko 40 specijalnih profesionalnih ELEKTRIČINIH BOLNIČKIH KREVETA veoma pogodnih za polupokretna ili nepokretna lica. Većina kreveta opremljena je ANTIDEKUBITNIM DUŠECIMA. Objekat poseduje veliki višenamenski LIFT. Sobe su maksimalno termički izolovane a prozori i vrata su od PVC materijala. Vrata soba i kupatila, koja su prilagođena za upotrebu teško pokretnim korisnicima, su odgovarajuće širine za nesmetani prolazak INVALIDSKIH KOLICA što dodatno olakšava nepostojanje pragova.

  01
  02
  03
  04
  05
  06
  07
  08
  09

  Sneakers Store | Best Selling Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey For Sale 554724-092

  Naša vizija

  Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti.

  Važan info

  Dom Elizabeta poseduje AGREGAT za struju jačine 60 kva.

  Ustanova Elizabeta

  Prijatelji sajta

  • Goran Investogradnja
  • Hotel Majdan
  • Tehnodrom DOO
  • Bane Investgradnja